Zoom anmeldelse 2021 – Alt hvad du behøver at vide

Avatar

Jeg er en marketingekspert og kunstner med mit hjerte i San Francisco. Jeg startede denne blog, Growth Marketing Pro og byggede den ind i en 6-cifret passiv indkomstvirksomhed på bare 18 måneder. I dag understøtter det mig, mens jeg rejser rundt i verden. I øjeblikket i: Bahamas 🐠

Avatar

Seneste indlæg af Hailey Friedman (se alt)

En ærlig Zoom -anmeldelse af Growth Marketing Pro, Hailey Friedman

Ansvarsfraskrivelse: Artikler på denne blog indeholder tilknyttede links, som GMP modtager en lille provision fra uden omkostninger for dig. Vi anbefaler kun værktøjer, vi har tillid til. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvad er Zoom?

I en post-COVID-verden har du helt sikkert hørt om Zoom-det er virksomheden, der bliver synonym med webinarer og software til videokonferencer. Zoom tilbyder også Zoom Phone, Zoom Webinar, Zoom United og Zoom rooms.

Videokonferenceværktøjer som:

… giver dig mulighed for at være vært for videoopkald, konferenceopkald, onlinemøder og store, kraftfulde webinarer.

Denne Zoom -anmeldelse dækker zoomens muligheder som videokonference- og webinar -software samt Zoom -priser, fordele/ulemper og Zoom -alternativer.

Vil du se en komplet liste over alle de bedste webinar -softwareværktøjer? Gå til det link!

Zoom anmeldelse 2021

Du har sandsynligvis brugt Zoom før, men hvis ikke, skal du ikke bekymre dig: det er hurtigt og let at konfigurere og få et personligt link til mødelokaler. Jeg har haft masser af erfaring med at holde Zoom -møder på egen hånd, og jeg vil dele min oplevelse med funktionerne med dig her.

Hvis du er interesseret i Zoom’s webinar-funktion (for sælgere og marketingfolk), er det vigtigt at bemærke, at det faktisk er en tilføjelse til deres videokonferencetjeneste (ikke inkluderet).

FYI: Hvis du er sælger, marketingmedarbejder eller iværksætter, bør du prøve Demio. Hvis du er interesseret i Demio, kan du få en rabatkode på $ 49 med rabatkode GMP-RABAT.

Zoom Mødeinterface
Zoom Møder Interface

Gennemgang af zoommøder (videokonferencer)

Her er nogle af de grundlæggende funktioner, der er inkluderet i Zoom -møder:

 • Skærmdeling: Mød en-til-en eller med store grupper, og vis andre, hvad der foregår på din skærm. Dette er nyttigt, uanset om du præsenterer et dæk, arbejdsmøder, går nogen gennem en produktdemo eller endda ringer med venner. En grundlæggende evne, men ikke desto mindre vigtig.
 • En-til-en møder: Du kan være vært for ubegrænsede 30-timers en-til-en-møder, selv med deres gratis plan. Zoom er en glimrende ressource for dig, hvis du skal organisere professionelle en-til-en-møder med mennesker i hele landet uden at betale en cent.
 • Gruppevideokonferencer: Disse møder kan rumme op til 500 deltagere (eller 1.000, hvis du køber tilføjelsen “stort møde”). Der er endda en gratis plan, der giver dig mulighed for at afholde videokonferencer på op til 40 minutter og op til 100 deltagere.

Zoom branchespecifikke funktioner

 • Uddannelse: Dette er en plan for pædagoger. Det hjælper med at oprette brugervenlige mødelokaler til professorer og studerende. Zoom Education -planer bruges af tonsvis af universiteter som Stanford, Berkeley, Drexel og mere. Denne plan starter ved $ 1.800 om året og inkluderer 20 værter til den prisog 300 deltagere.
 • Udviklere: For appudviklere, der ønsker at tilføje video- og skærmdelingselementer til deres applikationer, har Zoom en API -partnerplan, som du kan købe. Zoom API og Meeting SDK’er er tilgængelige for alle Pro-, Business- og Enterprise -konti uden ekstra omkostninger.
 • Sundhedspleje: Zoom har skabt en unik platform for telesundhedspersonale, der ønsker at bruge platformen til at arbejde direkte med patienter via videokonferencer til ting som konsultationer, specialistbesøg og plejekoordinering. Priserne starter ved $ 14,99/måned/licens, der er vært for op til 100 deltagere og gruppemøder op til 30 timer.

Zoom Møder Alternativer

Nogle gange vil Zoom ikke passe perfekt. Og det er okay! Her er nogle gode Zoom -alternativer:

 1. Livestorm
 2. GoToMeeting
 3. Zoom vs Webex
 4. Zoom vs ClickMeeting

Hvordan vælger man? Læs vores fulde anmeldelse af den bedste software til videokonferencer først!

Zoom Webinar & begivenheder anmeldelse

Zooms webinar og begivenhedsfunktion er en tilføjelse, som du kan købe for at følge med Zooms videokonferencefunktion. Men Zoom Webinar er ikke et separat væsen. Det betyder, at du også skal købe en Zoom Pro -konto eller bedre for at kunne bruge Zoom’s webinarværktøj.

FYI: Hvis du er sælger, marketingmedarbejder eller iværksætter, bør du prøve vores foretrukne webinar -værktøj Demio (og stol på mig, jeg har prøvet dem alle). Hvis du er interesseret i Demio, kan du få $ 49 rabat med kampagnekode GMP-RABAT.

Zoom Webinar -funktioner

Hvis du beslutter dig for at opgradere til Zoom webinar-tilføjelsen, kan du her forvente:

 • Flere deltagere: Zoom’s videokonferencefunktion er begrænset til 1.000 deltagere (med tilføjelsen), Zoom-webinar kan rumme mere end 10.000 deltagere
 • Integrationer med CRM- og marketingautomatiseringsværktøjer: Videokonferencer har ikke integrationer med populære CRM- og marketingautomatiseringsværktøjer. Du kan kun få disse, når du får webinar-tilføjelsen.
 • Betalt registrering: Du kan tjene penge på dit webinar eller din begivenhed gennem betalt registrering.
 • Panelist Green Room: Hvis du har mange paneldeltagere, er det vigtigt at have et sted at øve din præsentation. Når du opgraderer til en Zoom Webinar -plan, låser du et grønt rum op, der giver dig mulighed for at øve dit webinar med alle dine paneldeltagere.

Sådan bruges Zoom Webinar

 1. Tilmeld dig Zoom eller webinar -platformen efter eget valg.
 2. Skriv et script til dit webinar. Download det perfekte webinar -script – det er gratis.
 3. Opret en destinationsside til dit webinar. Vi anbefaler at vælge en landingssidesoftware til dette formål.
 4. Send trafik til din webinarregistreringslandingsside ved hjælp af e -mails, annoncer og sociale medier.
 5. Genbrug dit webinar igen og igen ved at optage det og gøre det til et stedsegrønt webinar. Demio gør det muligt for dig at gøre dette!

Zoom Webinar -alternativer

 1. Zoom vs WebinarJam
 2. Zoom vs EverWebinar
 3. Zoom vs GoToWebinar

Zoom fordele

 • Ubegrænsede møder: Hver Zoom -plan giver dig mulighed for at være vært for ubegrænsede møder. Dette er fantastisk, fordi du ikke behøver at kondensere møder eller kun være vært for et par webinarer om måneden af ​​frygt for at gå over en mødegrænse.
 • Skalerbar platform: Zoom har masser af funktioner og muligheder, der kan vokse med dig, efterhånden som din virksomhed vokser. For eksempel kan Zoom Webinars være vært for op til 10.000 deltagere, hvilket er mere end nok til, hvad de fleste mennesker får brug for, når de vokser deres forretning.
 • Har en begrænset gratis plan: Hvis du vil prøve Zoom’s videokonferencefunktioner for at se, hvor let eller svært det ville være for dig, kan du teste det hele gratis.
 • Fremragende webinar -rapporteringsfunktioner: Der er mange rapporter, du kan trække, hvis du bruger Zoom til webinarer, hvilket gør dit liv så meget lettere, fordi du ikke behøver at trække rapporter i hånden.

Zoom ulemper

 • Dyrt: Alt ser ud til at være en tilføjelse eller en ekstra med Zoom. På det grundlæggende niveau, hvis du ikke vil have tilføjelser og ekstraudstyr, er Zoom til en rimelig pris. Så snart du begynder at tilføje ekstra, bliver Zoom -prisen dog mindre rimelig ved tilføjelsen.
 • For mange planmuligheder: Planfleksibilitet er stor, men der er næsten for meget at se på, når du forsøger at tilpasse din Zoom -plan. Zoom har tilsyneladende deres hånd i hver pot, hvilket skaber problemer for den gennemsnitlige forbruger, der bare søger at komme ind på platformen.
 • Alle har brug for Zoom: Hvis du vil køre en vellykket Zoom -begivenhed, skal dine webinardeltagere også downloade Zoom for at få adgang til dit møde. Denne proces er hurtig, men det kan være en afbrydelse til nogle webinarer og mødedeltagere.

Zoompriser

Zoom har en temmelig anstændig freemium -model til deres videokonferenceplaner. Den gratis plan giver dig mulighed for at være vært for op til 100 deltagere, være vært for ubegrænsede en-til-en-møder i op til 30 timer og være vært for gruppemøder i op til 40 minutter.

zoompriser
Kilde: https://zoom.us/pricing

Deres priser er lidt billigere for konkurrenten GoToMeeting, som du kan se her.

Men du vil opdage, at hvis du har brug for mere end det, stiger priserne dramatisk. Zoom Business- og Enterprise -planer kræver begge et minimum af værter, hvilket får omkostningerne til disse planer til at stige i vejret.

Plus, med enhver Zoom -plan skal du købe multipla af den samme plan, hvis du har til hensigt at have flere medarbejdere med en Zoom -konto. Dette kan tilføje hurtigt.

Et år med hosting ubegrænset webinarer op til 500 deltagere er $ 948/licens. Det er ikke den billigste webinar -platform (WebinarJam til under $ 500/år er den billigste jeg har set. Du kan også prøve det for kun $ 1), men det er ikke det dyreste.

Men … det er bare starten.

Den pris på $ 948, du ser, er kun for et minimum af webinar -deltagere (500 deltagere). Hvis du vil have flere webinar -deltagere, vil tingene stige hurtigt derfra, fordi du kun kan købe webinar -deltagere i følgende trin: 500, 1000, 3000, 5000, 10000 og 10000+ deltagere.

Alt ser ud til at være en tilføjelse eller en ekstra med Zoom. Det er ganske let at få en massiv årlig eller månedlig regning, hvis du vil have nogle af deres mere avancerede funktioner som Zoom Rooms, H.323/SIP -rumstik, mere skyoptagelsesplads, Lydkonferencer, store møder, premieresupport, udviklersupport og mere!

Nogle tilføjelsesmuligheder til Zoom Webinar.
Nogle tilføjelsesmuligheder til Zoom Webinar.

For de fleste små virksomheder har du muligvis ikke brug for disse tilføjelser og ekstraudstyr, men for større virksomheder kan denne nikkel-og-dæmpning få Zoom til at bløde din virksomhed. Og hvis du vælger arrangementet, bliver det endnu dyrere.

At få en Zoom -webinarplan sammen er så tilpasselig, at det næsten bliver for meget at fatte. Alle tilføjelser og ekstramateriale laver indviklede planer, og det ville være pænere, hvis Zoom lavede et par forudvalgte planer for at gøre processen med at oprette en konto lettere at administrere.

Hvem er zoom til?

Zoom ser ud til at have deres hænder i mange gryder. Det ser ud til, at deres forretningsmodel er at skabe masser af produkttilbud, og de gør det godt, men det er også langt dyrere, end de fleste ejere af små virksomheder kan klare.

Zoom er en fantastisk webinar -software til store virksomheder med masser af ressourcer. Samlet set tror jeg ikke, at Zoom er beregnet til små hold, selv med deres gratis og pro -konto muligheder. Priserne stiger for hurtigt, hvilket gør det svært for mig at godkende dette som en software til små virksomheder.

FYI: Hvis du er sælger, marketingmedarbejder eller iværksætter, bør du prøve Demio. Hvis du er interesseret i Demio, kan du få en rabatkode på $ 49 med rabatkode GMP-RABAT.

Konklusion: Skal du få zoom?

Zoom har ret mange funktioner, som større virksomheder kan bruge til deres vækstmarkedsføringsindsats. For ejeren af ​​den lille virksomhed kan investeringer i Zoom dog være lidt uden for rækkevidde.

Der er mange andre webinar -tjenester, som vi har gennemgået her på Growth Marketing Pro, som gør det muligt for ejere af små virksomheder at være vært for webinarer, få rapporter og arbejde med andre paneldeltagere.

Det gode ved Zoom er dog, at du kan teste softwaren for at se, om det er noget, du gerne vil bruge uden at betale en arm og et ben. Plus, Zoom er en fantastisk software til små virksomheder at bruge til at være vært for små en-til-en-møder med kunder og kolleger, hvilket er et plus, selvom du ikke har tænkt dig at være vært for dine webinarer der.

En af de mest skræmmende dele er bare at komme i gang. Derfor sammensatte jeg dette perfekte webinar script. Det er en skabelon til dig. Udfyld blot emnerne, og du er klar til at gå på ingen tid!

Fortsæt nu derude og lav et webinar !!

xoxo

Hailey


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *