EverWebinar vs WebinarJam vs EasyWebinar vs Demio sammenligning [2021]

Avatar

Jeg er en marketingekspert og kunstner med mit hjerte i San Francisco. Jeg startede denne blog, Growth Marketing Pro og byggede den ind i en 6-cifret passiv indkomstvirksomhed på bare 18 måneder. I dag understøtter det mig, mens jeg rejser rundt i verden. I øjeblikket i: Bahamas 🐠

Avatar

Seneste indlæg af Hailey Friedman (se alt)

Jeg byggede hele min karriere op med webinarer.

Faktisk byggede jeg en 6-tal passiv indkomstvirksomhed alt sammen på grund af et automatiseret webinar, jeg lavede.

Webinarmarkedsføring med everwebinar

Jeg har brugt EverWebinar, WebinarJam, EasyWebinar og Demio førstehånds. Jeg ved præcis, hvordan hvert af disse produkter fungerer. De er alle flotte, men adskiller sig lidt.

I dette indlæg vil jeg forklare detaljeret, hvad hvert værktøj er bedst til, men nedenfor er et hurtigt diagram, der opsummerer de vigtigste punkter …

Ansvarsfraskrivelse: Artikler på denne blog indeholder tilknyttede links, som GMP modtager en lille provision fra uden omkostninger for dig. Vi anbefaler kun værktøjer, vi har tillid til. Læs mere i vores privatlivspolitik.

EverWebinar vs WebinarJam vs EasyWebinar vs Demio

EverWebinar vs WebinarJam vs EasyWebinar vs Demio

Hvis du har spørgsmål, så spørg dem i kommentarerne herunder, og jeg svarer inden for 48 timer. Leder du efter flere muligheder? Gå her for at se en gennemgang af alle de bedste webinarværktøjer (tro mig, jeg har prøvet meget)!

Demio er til live OG automatiserede webinarer – det er vores valg nr. 1

demio logo

Demio er en alt-i-en-løsning, der giver dig mulighed for at oprette live eller automatiserede webinarer, hvilket er utrolig nyttigt at kunne lave ét sted.

Hvorfor er Demio en fantastisk alt-i-en-løsning? Det er simpelthen det mest brugervenlige, moderne og strømlinede webinarværktøj på markedet.

Du kan give dit publikum en smuk oplevelse, der er ren, sprød og pålidelig i, hvordan den fungerer.

Det er meget let at konfigurere – det tager bogstaveligt talt et par minutter.

Demio priser

 • 14 dages gratis prøveperiode – Plus, få $ 49 FRA din første måned, og forlæng din gratis prøveperiode ved hjælp af kampagnekode GMP-RABAT når du giver Demio en chance.
 • Startplan: $ 34/måned for et deltagerlokale på 50 personer og en grænse på 3 timer.
 • Vækstplan: $ 69/måned for et 150-personers mødelokale, 8 timers sessionsgrænse og 5 værter.
 • Premium -plan: Du skal kontakte dem direkte for at få pris på deres præmieplan, men afhængigt af dine behov kan det omfatte et værelse på 500 eller 1.000 personer, 10 timers sessioner og ingen begrænsning på værter plus meget mere.
demio priser
Kilde: www.demio.com/pricing

*Få $ 49 OFF på din første måned, og forlæng din gratis prøveperiode ved hjælp af kampagnekode GMP-RABAT når du giver Demio en chance.

WebinarJam er til live webinarer

webinarjam live webinarer

WebinarJam er perfekt til live webinarer.

Hvad er et live webinar? Et live webinar er, når du vælger en dato og et tidspunkt på forhånd, og du inviterer folk til at deltage i en live præsentation. Under præsentationen vil du kunne have flere oplægsholdere, og du vil kunne interagere med deltagere via live chat.

Hvorfor er Webinarjam det bedste til live webinarer? Jeg har prøvet alle webinar -software under solen, og grunden til at jeg bliver ved med at vende tilbage til WebinarJam er for nemhed og hastighed. Jeg kan oprette et webinar på mindre end 60 sekunder. Tres sekunder! Processen er intuitiv, trin for trin, og der er små videoer, der forklarer alt for førstegangsbrugere.

Hvad er nogle live webinar -softwarealternativer?

 1. Demio
 2. EasyWebinar
 3. ClickMeeting
 4. Jeg ville styre uden om GoToWebinar og Webex, da de er klodset og forældede. (Jeg lavede faktisk en kæmpe fejl ved hjælp af GoToWebinar, som du kan læse om her.)

WebinarJam -priser

WebinarJam har tre prisniveauer:

 • Grundlæggende: $ 499 om året for ubegrænsede webinarer med 500 deltagere, 2 værter, i max 2 timer.
 • Professionel: $ 699 om året for ubegrænsede webinarer med 2000 deltagere, 4 værter, i max 3 timer.
 • Virksomhed: $ 999 om året for ubegrænsede webinarer med 5000 deltagere, 6 værter, i max 4 timer.
webinarjam priser

Jeg anbefaler at starte med deres 14 dages prøveperiode for $ 1. På den måde kan du køre et par testwebinarer og se, hvordan du har det! Desuden har de en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

EverWebinar er til automatiserede webinarer

EverWebinar er det bedste værktøj til rådighed til automatiserede webinarer.

Hvad er et automatiseret webinar? Et automatiseret webinar er, når du tager en videooptagelse af en præsentation og bruger software, der laver den føle som et live webinar for deltagere. Automatiserede webinarer er gode, fordi de sparer dig for besværet og stresset ved at afholde live webinarer igen og igen.

Optag blot præsentationen én gang, forvandl den til et “stedsegrønt” eller automatiseret webinar, og lad folk registrere sig til webinaret, når de vil.

Hvorfor er EverWebinar det bedste til automatiserede webinarer? EverWebinar er den bedste automatiserede webinar -løsning, der findes, fordi den skaber et miljø, der føles mest “ægte” for deltagerne. Du kan uploade enhver video til EverWebinar og gøre den til et automatiseret webinar. Det giver dig også størst fleksibilitet til at tilpasse det “levende” miljø.

For eksempel giver det dig mulighed for at bestemme, hvor mange “deltagere”, der skal vises under webinaret, og det giver dig endda mulighed for at tilpasse den samtale, der foregår i “live chat”. Selvom dette kan virke vildledende, fører det i sidste ende til højere konverteringsfrekvenser end noget andet automatiseret webinarværktøj. Det er derfor, det er min favorit. Du kan se mit automatiserede webinar ved hjælp af EverWebinar her for at se, hvad jeg mener.

Hvad er nogle automatiserede webinar -alternativer?

 1. Demio
 2. EverWebinar
 3. EasyWebinar

Plus, vi har en gennemgang af alle de bedste automatiserede webinarværktøjer her!

EverWebinar -priser

Det koster $ 408 årligt, hvis du køber det i to-årige intervaller, og som jeg nævnte før, er det måske bare den bedste investering i dit liv. Du kan også købe den til en månedlig pris på $ 99 eller $ 42/måned for et års forpligtelse.

everwebinar priser
Kilde: home.everwebinar.com/checkout

Plus, ligesom WebinarJam, har de en prøveperiode på $ 1, 14 dage og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Svært at sige nej til det!

EasyWebinar er til live OG automatiserede webinarer

easywebinar

EasyWebinar er en alt-i-en-løsning, der giver dig mulighed for at oprette live eller automatiserede webinarer.

Hvorfor er EasyWebinar den bedste alt-i-en-løsning? EasyWebinar giver dig mulighed for at udrette lidt af hvert. Det er fantastisk, hvis du skal hoste live webinarer, men også er interesseret i at lege med automatiserede webinarer som en første timer uden særlig bekymring for konverteringsfrekvenser.

Der er dog to ulemper: 1- det er dyrere, 2- den automatiserede webinar-løsning er begrænsende. For eksempel tillader de ikke så mange tilpasninger som EverWebinar gør, hvilket påvirker konverteringsfrekvenser på en negativ måde.

Hvad er andre alt-i-et-webinar-alternativer?

 1. Demio
 2. WebinarJam + EverWebinar bruges sammen

EasyWebinar -priser

EasyWebinar har tre prisniveauer:

 • Standard: $ 78/måned for 100 webinar -deltagere og ubegrænsede YouTube -live -deltagere
 • Pro: $ 129/måned for 500 webinar -deltagere og ubegrænsede YouTube -live -deltagere
 • Virksomhed: $ 499/måned for 2000 webinar -deltagere, der bruger deres Live Engine
easywebinar -priser
Kilde: easywebinar.com/pricing/

Du kan prøve Standard og Pro gratis eller booke en demo til deres Enterprise -plan.

Bonus! Webinar script skabelon

Brug for hjælp til at komme i gang med dit første webinar? Download dette gratis webinar script. Jeg lover, at det vil gøre dit webinar-liv så meget lettere!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *